11 maj, 2022

Bollekollen utsedd till årets hemmabacke 2022

Vi är så otroligt glada över att få ta emot priset som årets hemmabacke av självaste SLAO Svenska Skidanläggningars Organisation. Priset delades ut på branschmötet i Stockholm i måndags. Tack vare vår kamratliga framåtanda och strävan att alltid vilja framåt med olika samarbeten och nyheter så lyckades vi vinna priset ”årets hemmabacke”. Vi vill passa på att tacka alla våra medhjälpare för enastående insatser och er våra gäster som peppar och besöker oss ofta. Även stort tack till leverantörer, samarbetspartner och sponsorer som alltid ställer upp och vi hoppas på fortsatta bra samarbeten!

Motivering:
Nyfikenhet och ”Hur svårt kan det vara?”-attityd har åter satt Bollekollen på den västsvenska skidkartan. Från slybeväxta backar till plantskola för bygdens skidåkare, allt tack vare kamratliga insatser från ett gäng entusiastiska företagare. Trots små medel är utvecklingsviljan stark, vilket både märks på SLAO:s utbildningar och träffar, och på öppenhet för nya grepp – som paradownhill-cykling och oväntade samarbeten. Gänget i Bollekollen visar att det inte krävs mängder av snö för att ha bra fart framåt.

  • 033-12 31 31

  • info@bollekollen.se

  • Slalomvägen 2, Bollebygd


© Bollekollen. Produktion: Budskapet kommunikation AB